Lattiavalu yrityksille ja yksityisille – yhdellä puhelinsoitolla

Perustukset

Omakotitalorakentajan tai remontoijan lattiavalu onnistuu varmasti monipuolisella kalustollamme. Monipuolisella kalustollamme toteutamme niin anturoiden ja sokkelien kuin muidenkin perustusten valut. Pitkät puomikoneemme ylettävät hyvin talon kaukaisimpiin nurkkiin ja lattiavalu onnistuu jopa hankalissa ja ahtaissakin paikoissa. Tarvittaessa käymme paikan päällä tarkistamassa mikä valutapa sopii kohteeseen. Myös lisämiehistö järjestyy tarvittaessa valutyötä helpottamaan.

Keskimäärin omakotitalon perustusvalu on valmis muutamassa tunnissa aloituksesta. Perinteinen antura on nopein valaa, kun taas eristetyn sokkelin valu tehdään rauhallisemmin, jotta eristeet ja muotit pysyvät ehjinä.

Lattiat

Teemme lattiavalut pienistä saneeraus- ja paikkausvaluista suurten talojen ja hallien lattioihin sekä sirote- ja nestemäiset pinnoitteet esimerkiksi autotallien lattioihin. Meiltä saat ammattitaitoiset lattiamiehet, pumppauksen kohteeseen sopivalla pumpulla ja betonin yhdellä puhelinsoitolla.

Omakotitalon betonilattian lattiavalu onnistuu parhaiten joko ennen rungon pystytystä, jolloin betonin levitys onnistuu helposti betonipumpun puomilla tai rungon pystytyksen jälkeen letkulinjaa pitkin. Ohutta 5cm läpimitaltaan olevaa betoniletkua on helppo käsitellä talon sisätiloissa. Kaikki pumppumme toimivat myös nolla-koneena eli puomia ei tarvitse ottaa työmaalla käyttöön joka säästää sekä tilaa että massan menekkiä.

Lattiavalun lisäksi kauttamme onnistuu myös lattioiden jälkihoito, hiominen ja muut lattiatyöt. Betonin levitys kestää keskimäärin 3-4 tuntia jonka jälkeen lattiamiehet pääsevät hiertämään pintaa. Pinta on valmis n. 2-4 tunnin kuluttua.

Muut valut

Harkko- ja juotosvalut, elementtien saumausvalut, seinät, tukimuurit, aidantolpat ja vaikka pihagrillin pohjat. Harkkovaluissa ohuet letkumme ja erilaiset hidastemutkat auttavat valutyössä ja säästävät muottia. Kaiken kokoiset valut hoituvat ja mikään valu ei ole liian pieni.

Lattiavalu ja muut valutyöt yrityksille

Meiltä saat kaikki työmaan lattiavalut ja muut valutyöt omalla miehistöllä. Tämä on monesti iso apu tiukkojen aikataulujen ja minimimiehitettyjen työmaiden aikana. Pystymme mitoittamaan palvelumme tarkasti juuri tarpeidenne mukaan. Monipuolinen kalustomme mahdollistaa kaikki valut pienistä juotostöistä massiivisiin valuihin. Jos meiltä ei löydy sopivaa konetta kohteeseen, yhteistyökumppaneiltamme varmasti löytyy.

Palvelualttius, joustavuus ja nopea reagointikyky ovat tunnusmerkkejämme. Olemme tiiviissä yhteydessä työmaihin, jotta palvelumme on oikea-aikaista ja sujuvaa tilaajan kannalta. Käymme työmaalla ennakkoon varmistamassa että valupäivänä kaikki sujuu suunnitelmien mukaan.

Kehitämme palveluitamme jatkuvasti ja vastaamme mielellämme asiakkaan tarpeisiin, olipa kyseessä sitten lattiavalu tai muu valutyö. Ota yhteyttä niin etsitään kohteellesi paras ratkaisu, työmaasi koosta tai haastavuudesta riippumatta.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous lattiavalusta!

Lue lisää muista betonipumppaus-palveluistamme.