Yrityksille

Olemme betoninpumppaukseen ja betonitöihin erikoistunut perheyritys. Yli kolmenkymmenen vuoden ajan olemme toimineet joustavasti isoilla sekä pienillä työmailla kaakkois-suomen alueella.

Tarvittaessa hoidamme kaikki työmaan lattiavalut ja muut valutyöt omalla miehistöllä. Tämä on monesti iso apu tiukkojen aikataulujen ja minimimiehitettyjen työmaiden aikana. Pystymme mitoittamaan palvelumme tarkasti juuri tarpeidenne mukaan.

 Monipuolinen kalustomme mahdollistaa kaikki valut pienistä juotostöistä massiivisiin valuihin. Ja jos meiltä ei löydy sopivaa konetta niin monilta yhteistyökumppaneiltamme kyllä varmasti löytyy.

Palvelualttius, joustavuus ja nopea reagointikyky ovat tunnusmerkkejämme. Olemme tiiviissä yhteydessä työmaihin jotta palvelumme olisi oikea-aikaista ja sujuvaa tilaajan kannalta. Käymme päivittäin monilla työmailla ennakkoon varmistamassa että valupäivänä kaikki sujuu niin kuin on suunniteltu.

Kehitämme palveluitamme jatkuvasti ja vastaamme mielellään asiakkaan tarpeisiin. Joten jos sinulla on haastellinen työmaa edessä tai aivan normi työmaa niin ota yhteyttä ja katsotaan miten voimme auttaa parhaiten.