Betonilattiat lujalla ammattitaidolla

Teemme betonilattiat yli 30 vuoden kokemuksella kaiken kokoisiin kohteisiin, niin yksityisille omakotitalorakentajille kuin suuriin teollisuuskohteisiin. Osaava henkilökuntamme urakoi betonilattiat nopeasti ja varmasti, juuri sinun kohteellesi mitoitettuna kokonaisuutena. Betonilattioiden lisäksi voit tilata meiltä betonin, sen kuljetuksen työmaalle sekä pumppauksen – vain yhdellä puhelinsoitolla.

Teemme betonilattiat ja muut valutyöt pääsääntöisesti Kotkan, Haminan, Kouvolan ja Mikkelin alueella, mutta kalustomme kulkee tarvittaessa kauemmaskin. Ota yhteyttä niin mietimme juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun betonilattian valmistukseen.

Betonilattiat ja valut yksityisille

Omakotitaloissa lattiavalut onnistuvat, joko ennen rungon pystytystä, jolloin betoni voidaan levittää helposti betonipumpun puomilla tai vaihtoehtoisesti rungon pystytyksen jälkeen, letkulinjaa pitkin. Ohutta 5cm paksuista betoniletkua on helppo käsitellä talon sisätiloissa. Kaikki pumppumme toimivat myös nolla-koneena eli puomia ei tarvitse ottaa työmaalla käyttöön, mikä säästää sekä tilaa että massan menekkiä.

Betonivalulla voidaan myös korvata myös esimerkiksi omakotitalon yläkerran lattian kipsivalu, kun se huomioidaan talon suunnitteluvaiheessa. Kipsivalu on erittäin työlästä ja vie paljon aikaa, joten betonivalulla säästetään siis sekä aikaa, rahaa että vaivaa.

Muut valutyöt
Osaavalta henkilökunnaltamme onnistuvat myös monet muut valutyöt. Esimerkkeinä toteuttamistamme valutöistä voidaan mainita vaikkapa: elementtien saumaus, erilaiset harkko- ja juotosvalut, seinien ja tukimuurien valaminen, aidantolppien teko – ja vaikkapa pihagrillin pohjien toteutukset. Etenkin harkkovaluissa käyttämämme ohuet letkut ja erilaiset hidastemutkat, auttavat itse valutyön suorittamisessa ja säästävät työssä käytettäviä muotteja. Kaiken kokoiset valut hoituvat ja mikään valu ei koskaan ole meille liian pieni.

Betonilattiat kuitubetonista kulutusta vaativille pinnoille

Kauttamme saat myös betonivalut muovi- tai teräskuiduilla vahvistetulla betonilla.

Käytettäessä kuitubetonia tavanomainen raudoitus voidaan jättää lähes kokonaan pois, jolloin säästetään sekä kustannuksia että aikaa. Kuitujen lisääminen parntaa mm. betonin vetolujuutta, halkeamien hallintaa, kulutuksenkestoa sekä palonkestävyyttä. Kysy lisää kuitubetonin käytöstä!

Ota yhteyttä 

Kun betonilattioiden valu on sinulle ajankohtaista ja haluat hommaan lujan ammattimiehen, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!
Täältä löytyvät yhteystiedot »